CazinDroge type transformator model scb10Het praktische effect is geweldig

  • vrijgavetijd:2022-11-16 11:23:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1674
  • Korte omschrijving:

    Cazin, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom mo

Artikel inhoud
en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

CazinVoorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,CazinElektrische transformatorsysteem, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Frans Polynesiëfabrikant van droge transformatoren

Wanneer de transformator uit de fase is,CazinDrie fasetransformatoren prijs, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


CazinDroge type transformator model scb10Het praktische effect is geweldig



Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen is de markt nog niet volledig operationeel.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

groothandelaarVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


CazinDroge type transformator model scb10Het praktische effect is geweldig



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,CazinDroge transformator met olieonderdompeling, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Focus op ontwikkelingVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

CazinWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Ambanja.Overige productinformatie
  • SwarthNameHandhefplatformDe gefaseerde aanpassing van de markt

    SwarthNameHandhefplatformDe gefaseerde aanpassing van de markt

  • SwarthNameHefplatform van aluminiumlegeringEr zijn verschillende manieren om de structuur te install

    SwarthNameHefplatform van aluminiumlegeringEr zijn verschillende manieren om de structuur te install

  • Gent.Vrachtlift op de bouwplaatsHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

    Gent.Vrachtlift op de bouwplaatsHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

  • Lusaka.Type droge transformatorZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

    Lusaka.Type droge transformatorZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

  • Jincheng.Elektrisch hefplatform kleinIndustrie Technologie Industrie Verandering

    Jincheng.Elektrisch hefplatform kleinIndustrie Technologie Industrie Verandering

  • Jincheng.Veiligheid van hefplatformvoertuigenMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

    Jincheng.Veiligheid van hefplatformvoertuigenMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

  • EssenOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformWat zijn de componenten?

    EssenOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformWat zijn de componenten?

  • Zwaller.Kleine elektrische liftProductie- en verkoopprijzen en situatie

    Zwaller.Kleine elektrische liftProductie- en verkoopprijzen en situatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!