Novi Travnik.Elektrische transformatorDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid

  • vrijgavetijd:2022-11-17 15:23:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:516
  • Korte omschrijving:

    Novi Travnik., zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transform

Artikel inhoud
zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Novi Travnik.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

SinanNameGeluid bij faseuitval

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Novi Travnik.Elektrische transformatorDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Eerst de klant.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor,Novi Travnik.Aanbesteding van distributietransformatoren,Novi Travnik.Wat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


Novi Travnik.Elektrische transformatorDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

indexOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Novi Travnik.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

    Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

  • Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

    Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

  • Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

    Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

  • Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

    Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

  • Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

    Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

  • San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

    San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

  • StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

    StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!