Balchik.Hoeveel is een 250kVA box transformatorOverzicht en classificatiebeschrijving

  • vrijgavetijd:2022-11-21 17:23:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:337
  • Korte omschrijving:

    Balchik.,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Elektrische transformator is een van de belangrijkste ap

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Balchik.Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV,Balchik.Scb10 droge transformator, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

NublGenericNameWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Balchik.Hoeveel is een 250kVA box transformatorOverzicht en classificatiebeschrijving



Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is,Balchik.Parameters van SCB droge transformator, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Eerlijk beheerPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.


Balchik.Hoeveel is een 250kVA box transformatorOverzicht en classificatiebeschrijving



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Onderzoek naar productenWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Balchik.Hoeveel is een 250kVA box transformator, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Balchik.Look van olie van gietijzeren delen

lekkage van zegelolie

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Savona.kgmVolledig automatische elektrische liftConsumptie

    Savona.kgmVolledig automatische elektrische liftConsumptie

  • Savona.kgmHefplatform heffenPrijs kan stijgen

    Savona.kgmHefplatform heffenPrijs kan stijgen

  • Savona.kgmHefplatform voor het lossenWat zijn de belangrijkste beschreven besturingssystemen?

    Savona.kgmHefplatform voor het lossenWat zijn de belangrijkste beschreven besturingssystemen?

  • Savona.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeBediening

    Savona.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeBediening

  • NamanyalGenericNameParameters van SCB droge transformatorHet belang van elk waardevol materiaal

    NamanyalGenericNameParameters van SCB droge transformatorHet belang van elk waardevol materiaal

  • BalmazujvarosHydraulisch vast type liftHoe te debuggen in de industrie om energie te besparen en het

    BalmazujvarosHydraulisch vast type liftHoe te debuggen in de industrie om energie te besparen en het

  • BalmazujvarosXingbang hefplatform voertuigNormaliseren

    BalmazujvarosXingbang hefplatform voertuigNormaliseren

  • Ningxia.kgmHydraulische installatie voor hefplatformstestresultaat

    Ningxia.kgmHydraulische installatie voor hefplatformstestresultaat

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!