GuaneNameHH-modderpompSuccesvolle inbedrijfstelling van warmtelading van het project van de roterend

  • vrijgavetijd:2022-11-23 09:23:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:345
  • Korte omschrijving:

    GuaneName,   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken,

Artikel inhoud

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn,GuaneNameWaterput pijpleidingpomp, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.

GuaneName   De diepe waterpomp werkt onder water. Neem Hengsheng diepe put pomp als voorbeeld, het heeft compacte structuur en lichtgewicht. Het heeft geen te lange transmissieschacht nodig om water uit de ondergrond te pompen. De diepe putpomp keurt waterdichte maatregelen zoals mechanische afdichting of gasafdichting goed om het interieur van de motor droog en vrij te houden

   Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.

Bedgosh.   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.

   Daarom kan de juiste selectie van schachtafdichting de veilige en stabiele werking van mestpomp verzekeren.

   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.


GuaneNameHH-modderpompSuccesvolle inbedrijfstelling van warmtelading van het project van de roterende haard oven



   Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt

   Het vaste type WQ is geschikt voor onderhoud. De rioolpomp die direct door ijzerketting wordt opgeheven en gelost, glijdt omhoog langs het zelfkoppelingsspoor. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor septische tank of binnenlandse rioolwatertank,GuaneNameCentrifugale mestpomp, die kan vermijden naar beneden te gaan naar de vuile rioolwatertank voor onderhoud; QW mobiele type moet over het algemeen het rioolwater uit de rioolwatertank lozen alvorens het op te nemen. Als het halverwege is

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

Hoge kwaliteit en lage prijsHet water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.

   Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt

   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.


GuaneNameHH-modderpompSuccesvolle inbedrijfstelling van warmtelading van het project van de roterende haard oven



   Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

   De hoofdas van de waterpomp is gebogen of de hoofdas van de waterpomp en de motor is niet concentrisch of parallel.

   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is,GuaneNamePijpleidingspomp, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.

GuaneName   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.

efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken

Ambanja.Overige productinformatie
  • Aus.BouwliftplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

    Aus.BouwliftplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

  • Aus.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Aus.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • NapelsStijve kettingsliftGebruik gids

    NapelsStijve kettingsliftGebruik gids

  • Kiboga.Transformer en boxtransformatorDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    Kiboga.Transformer en boxtransformatorDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • Dongzhou.Vaste vrachtliftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

    Dongzhou.Vaste vrachtliftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

  • Dongzhou.Ophefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBediening bediening:

    Dongzhou.Ophefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBediening bediening:

  • Auckland.Hydraulisch werkplatformBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Auckland.Hydraulisch werkplatformBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • Svupsk.Elektrische vrachtliftFactoren die prijswijzigingen beïnvloeden

    Svupsk.Elektrische vrachtliftFactoren die prijswijzigingen beïnvloeden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!