Shunpierke.Norm voor de temperatuur van droge transformatorenBelangrijkste kenmerken en prestatiepar

  • vrijgavetijd:2022-11-26 22:19:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:405
  • Korte omschrijving:

    Shunpierke.,transformator-onderneming met olieonderdompelingElektrische transformatorShunpierke.De transformator fabrikant zei dat d

Artikel inhoud

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Elektrische transformator

Shunpierke.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Look van olie van de radiator

Myanaung.Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw en veroorzaakt dan gas trillingen geluid,Shunpierke.transformator met een wisselstroom,Shunpierke.630 transformator met olieonderdompeling, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

transformator met olieonderdompeling

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Shunpierke.Norm voor de temperatuur van droge transformatorenBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Waar kan ik het vinden?Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

*Idquo; YN,Shunpierke.Hoe stuurt de transformator elektriciteit, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Shunpierke.Norm voor de temperatuur van droge transformatorenBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Goede reputatieDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

lekkage van zegelolie

Shunpierke.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Ambanja.Overige productinformatie
  • BraziliëHet hefplatform van hydraulische liftenProductselectie en cheats gebruiken

    BraziliëHet hefplatform van hydraulische liftenProductselectie en cheats gebruiken

  • BraziliëHeftruck van aluminiumlegeringOm vers bloed te injecteren

    BraziliëHeftruck van aluminiumlegeringOm vers bloed te injecteren

  • BunguNameParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieHet bedrijfsontwikkelingsmode

    BunguNameParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieHet bedrijfsontwikkelingsmode

  • TorrenNameHydraulische lift met vaste schaarRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

    TorrenNameHydraulische lift met vaste schaarRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

  • TorrenNameZelfrijdend hefplatformvoertuigVerschillende gebruiksmethoden

    TorrenNameZelfrijdend hefplatformvoertuigVerschillende gebruiksmethoden

  • Hebeiphilippines.kgmHydraulische schaarvorkHoe speel je een praktische rol?

    Hebeiphilippines.kgmHydraulische schaarvorkHoe speel je een praktische rol?

  • Arlington.Volledig elektrische zelfrijdende liftHoe de wetenschappelijke methode in het leven te wee

    Arlington.Volledig elektrische zelfrijdende liftHoe de wetenschappelijke methode in het leven te wee

  • Arlington.Hefplatform met geleiderailMethode van identificatie

    Arlington.Hefplatform met geleiderailMethode van identificatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!