Benesov.kgmParameters van SCB droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:40:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:520
  • Korte omschrijving:

    Benesov.kgm,De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak

Artikel inhoud

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Benesov.kgmMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

MaseruNameEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Exploitatie van gesmolten transformator

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Benesov.kgmParameters van SCB droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, olielekkage verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Omvang van de productenUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen,Benesov.kgmModel en specificatie van de transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities,Benesov.kgmEnergietransformator 200KVA prijs, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Benesov.kgmParameters van SCB droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

aanbevelenDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Benesov.kgmNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading,Benesov.kgmDroge transformator 1250kva, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Gwogov.Extra grote plateau heftruckAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

    Gwogov.Extra grote plateau heftruckAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

  • Yuhua.Hydraulisch hefplatform 100tHoe is de prijsontwikkeling voor de vakantie?

    Yuhua.Hydraulisch hefplatform 100tHoe is de prijsontwikkeling voor de vakantie?

  • NagykorosElektrische bannerliftDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller

    NagykorosElektrische bannerliftDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller

  • NagykorosOphefplatform met draaiplaatStrijd voor hoogwaardige ontwikkeling van de industrie

    NagykorosOphefplatform met draaiplaatStrijd voor hoogwaardige ontwikkeling van de industrie

  • NagykorosUitrusting van liftplatformsEen rol spelen bij het reguleren van de temperatuur

    NagykorosUitrusting van liftplatformsEen rol spelen bij het reguleren van de temperatuur

  • NagykorosMast type lift van aluminiumlegeringOverzicht van de stijlverschillen

    NagykorosMast type lift van aluminiumlegeringOverzicht van de stijlverschillen

  • Guangxi.6-meter mobiele liftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    Guangxi.6-meter mobiele liftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • Al Marsa.Ranglijst van de transformatorService doeleinden

    Al Marsa.Ranglijst van de transformatorService doeleinden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!