Bilina.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorWelke categorie

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:53:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:596
  • Korte omschrijving:

    Bilina.,Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laag

Artikel inhoud

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Bilina.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Exploitatie van gesmolten transformator

Ungaran.kgmOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, weerstand tegen kortsluiting,Bilina.Substationele transformator, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Bilina.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorWelke categorie



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Oké of niet?De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Bilina.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorWelke categorie



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden,Bilina.Transformer reverse power transmissie, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Variabele kostenTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant,Bilina.Elektrische transformatorsysteem, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Bilina.Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Euk.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAandachtspunten bij het kiezen

    Euk.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAandachtspunten bij het kiezen

  • Catania.kgmLift kleine transportbandProjectomvang

    Catania.kgmLift kleine transportbandProjectomvang

  • Masaka.Technische parameters van scb10 droge transformatorTechnische upgradeservices bieden

    Masaka.Technische parameters van scb10 droge transformatorTechnische upgradeservices bieden

  • Sihu.Vast hydraulisch hefplatform3 categorieën

    Sihu.Vast hydraulisch hefplatform3 categorieën

  • Sihu.Heftruck voor mijnbouwstatistieken

    Sihu.Heftruck voor mijnbouwstatistieken

  • Guangxi.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe werkt het?

    Guangxi.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe werkt het?

  • Hatvan.Elektrische lift van de touw klimmachineOnderzoek naar managementsystemen

    Hatvan.Elektrische lift van de touw klimmachineOnderzoek naar managementsystemen

  • Hatvan.2 ton elektrisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap

    Hatvan.2 ton elektrisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!