Sonderborg.Prijslijst van de transformatorSchroot standaard

  • vrijgavetijd:2022-11-27 11:20:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:155
  • Korte omschrijving:

    Sonderborg.,„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweersta

Artikel inhoud

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Fout oordeel van de transformator

Sonderborg.Verhoging van het proces van droge transformator?

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur,Sonderborg.Doos begraven transformator, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Porirua.kgmIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

transformator met olieonderdompeling

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Sonderborg.Prijslijst van de transformatorSchroot standaard



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Met hoeveel?Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is,Sonderborg.Fabrikant van een transformator met olieonderdompeling, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


Sonderborg.Prijslijst van de transformatorSchroot standaard



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Eens kijken.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën,Sonderborg.Nominale stroom van 400 KVA droge transformator, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Sonderborg.Bij inbedrijfstelling:

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, er zijn lege lassen, open lassen, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Ambanja.Overige productinformatie
  • IerlandHet heffen van een klein platformOnderhoudsfuncties

    IerlandHet heffen van een klein platformOnderhoudsfuncties

  • IerlandLiften en hefplatformsKennisoverzicht

    IerlandLiften en hefplatformsKennisoverzicht

  • IerlandLift met dubbele mast van aluminiumlegeringOntdek hoe u het veilig kunt houden

    IerlandLift met dubbele mast van aluminiumlegeringOntdek hoe u het veilig kunt houden

  • FengnanCity in Germany2-verdiepingen kleine huishoudelijke liftStructurele delen van kennis van rout

    FengnanCity in Germany2-verdiepingen kleine huishoudelijke liftStructurele delen van kennis van rout

  • PalimeNamePrijs van droge transformatorDe belangrijkste stijlkenmerken:

    PalimeNamePrijs van droge transformatorDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • AmiensKlein schaarvorkhefplatformProduct selectie

    AmiensKlein schaarvorkhefplatformProduct selectie

  • AmiensAutostoring van het hefplatformHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

    AmiensAutostoring van het hefplatformHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

  • MentougouElektrisch hydraulisch hefplatformInstallatie coördinatie aandacht elementen

    MentougouElektrisch hydraulisch hefplatformInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!