SillamaeScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntieUitgebreide onderhoudsondersteun

  • vrijgavetijd:2022-11-27 13:56:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:154
  • Korte omschrijving:

    Sillamae,De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikke

Artikel inhoud

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

SillamaeDe transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Calle BlancosAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,SillamaeOpdracht voor transformatoren met olieonderdompeling,

Look van olie van de radiator


SillamaeScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntieUitgebreide onderhoudsondersteuning



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,SillamaeBescherming van de bliksem van de distributietransformator,SillamaeLijst van verliesnormen voor droge transformatoren, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Informatie-aanbevelingNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ; zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

SillamaeIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Long BeachLift met groot platformDoorbraak in de industrie

    Long BeachLift met groot platformDoorbraak in de industrie

  • Long BeachAlle elektrische lift van de aluminiumlegeringWat is de onmisbare drijvende kracht op de m

    Long BeachAlle elektrische lift van de aluminiumlegeringWat is de onmisbare drijvende kracht op de m

  • Kampala.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformatorHoe de nauwkeurigheid te verbe

    Kampala.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformatorHoe de nauwkeurigheid te verbe

  • Ravenna.Vast hefplatform leverenSelectie van standaard onderdelen

    Ravenna.Vast hefplatform leverenSelectie van standaard onderdelen

  • Ravenna.Heftruck 5 meterHoe wordt het opgeslagen?

    Ravenna.Heftruck 5 meterHoe wordt het opgeslagen?

  • LinfenElektrische hydraulische druk van het hefplatformWat is de rol van beschrijving?

    LinfenElektrische hydraulische druk van het hefplatformWat is de rol van beschrijving?

  • Antony.kgmElektrische lift mobiel typeDe trend van de industrie

    Antony.kgmElektrische lift mobiel typeDe trend van de industrie

  • Antony.kgm10 ton hefplatformBerekeningsmethode voor containervolume

    Antony.kgm10 ton hefplatformBerekeningsmethode voor containervolume

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!