Rex lynhausen.1600KVA droogtype transformator groottePraten over de zaken die aandacht nodig hebben

  • vrijgavetijd:2022-11-29 17:38:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:126
  • Korte omschrijving:

    Rex lynhausen.,Rex lynhausen.Distributie-transformator-experiment,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voer

Artikel inhoud
Rex lynhausen.Distributie-transformator-experiment,

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Rex lynhausen.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

fabrikant van droge transformatoren

Shchuchinsk.lekkage van olie op elektrische lasstand

Fabrikant van transformatoren

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Rex lynhausen.1600KVA droogtype transformator groottePraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoud



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.

De goedkoopsteTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Rex lynhausen.1600KVA droogtype transformator groottePraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoud



Productieproces en stappen van droge transformator

Totale kwaliteitsborgingGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Rex lynhausen.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Rex lynhausen.Grootte van een droge transformator,Rex lynhausen.Specificatie en model van droge transformator, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Amersfoort.Klein eenvoudig hefplatformHet toepassingsgebied:

    Amersfoort.Klein eenvoudig hefplatformHet toepassingsgebied:

  • Amersfoort.Zes meter hefplatform autoHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd

    Amersfoort.Zes meter hefplatform autoHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd

  • Gujiao.Klein hydraulisch hefplatformHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    Gujiao.Klein hydraulisch hefplatformHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • InovroclawZelfrijdende elektrische liftHoe is de productiestatus?

    InovroclawZelfrijdende elektrische liftHoe is de productiestatus?

  • InovroclawHefplatform met één mastDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    InovroclawHefplatform met één mastDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • InovroclawHydraulisch hefplatformOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en invester

    InovroclawHydraulisch hefplatformOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en invester

  • InovroclawHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

    InovroclawHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

  • Jinzhong.10 meter automatische liftHet vormingsmechanisme van de beheermarkt

    Jinzhong.10 meter automatische liftHet vormingsmechanisme van de beheermarkt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!