Ellinik243;n Luchthaven80 box type transformatorPrijzen blijven stijgen

  • vrijgavetijd:2022-11-29 21:55:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:501
  • Korte omschrijving:

    Ellinik243;n Luchthaven,Fabrikant van transformatorenDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onde

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm,Ellinik243;n LuchthavenProductie van transformatoren, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Ellinik243;n LuchthavenWat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Jill.Geluid bij faseuitval

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Wiringwijze van droge transformator:


Ellinik243;n Luchthaven80 box type transformatorPrijzen blijven stijgen



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Productie van veiligheidNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Ellinik243;n LuchthavenInstallatieschema van een transformator met een diepte van 35-kV-olie, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


Ellinik243;n Luchthaven80 box type transformatorPrijzen blijven stijgen



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat),Ellinik243;n LuchthavenProductie van droge transformatoren, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

veiligheidseisenDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Mooi.Aluminium legering van de liftpijlerwerk cursus

    Mooi.Aluminium legering van de liftpijlerwerk cursus

  • Pavia.Kleine lift op de bouwplaatsHoe het model te verdelen?

    Pavia.Kleine lift op de bouwplaatsHoe het model te verdelen?

  • Jinjia.Substationele transformatorWat is de inhoud van de test?

    Jinjia.Substationele transformatorWat is de inhoud van de test?

  • Emmeloord.Vast hefplatform voor grote tonnageIndustrieontwikkeling zorgt voor nieuw momentum

    Emmeloord.Vast hefplatform voor grote tonnageIndustrieontwikkeling zorgt voor nieuw momentum

  • Emmeloord.Heftruck met platformMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Emmeloord.Heftruck met platformMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • TodelgekoHefplatform heffen hydraulische drukCorrosiebestendige kwaliteit

    TodelgekoHefplatform heffen hydraulische drukCorrosiebestendige kwaliteit

  • Evry op SeineElektrische lift op vier wielenSerie functie introductie:

    Evry op SeineElektrische lift op vier wielenSerie functie introductie:

  • Evry op Seine12 meter mobiel hefplatformVeld zal profiteren

    Evry op Seine12 meter mobiel hefplatformVeld zal profiteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!