Nea Smyrni.Aanbrengen van droge transformatorenVast principe

  • vrijgavetijd:2022-11-29 22:27:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:446
  • Korte omschrijving:

    Nea Smyrni.,Nea Smyrni.Droge transformator 2000 KVA,Bij relais protection dry-type transformator, zal het invloed hebben op het hele

Artikel inhoud
Nea Smyrni.Droge transformator 2000 KVA,

Bij relais protection dry-type transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Fout oordeel van de transformator

Nea Smyrni.De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam,Nea Smyrni.Warmte van transformator onder olie, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Metkovic.In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


Nea Smyrni.Aanbrengen van droge transformatorenVast principe



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Uitstekende serviceMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Oorzaken van brand in transformator


Nea Smyrni.Aanbrengen van droge transformatorenVast principe



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

VerpakkingsstrategieDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Nea Smyrni.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd,Nea Smyrni.Bij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Ambanja.Overige productinformatie
  • Long BeachLift met groot platformDoorbraak in de industrie

    Long BeachLift met groot platformDoorbraak in de industrie

  • Long BeachAlle elektrische lift van de aluminiumlegeringWat is de onmisbare drijvende kracht op de m

    Long BeachAlle elektrische lift van de aluminiumlegeringWat is de onmisbare drijvende kracht op de m

  • Kampala.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformatorHoe de nauwkeurigheid te verbe

    Kampala.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformatorHoe de nauwkeurigheid te verbe

  • Ravenna.Vast hefplatform leverenSelectie van standaard onderdelen

    Ravenna.Vast hefplatform leverenSelectie van standaard onderdelen

  • Ravenna.Heftruck 5 meterHoe wordt het opgeslagen?

    Ravenna.Heftruck 5 meterHoe wordt het opgeslagen?

  • LinfenElektrische hydraulische druk van het hefplatformWat is de rol van beschrijving?

    LinfenElektrische hydraulische druk van het hefplatformWat is de rol van beschrijving?

  • Antony.kgmElektrische lift mobiel typeDe trend van de industrie

    Antony.kgmElektrische lift mobiel typeDe trend van de industrie

  • Antony.kgm10 ton hefplatformBerekeningsmethode voor containervolume

    Antony.kgm10 ton hefplatformBerekeningsmethode voor containervolume

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!