MejicanusCentrifugale mestpompIn hoeverre

vrijgavetijd:2022-11-08 09:21:05 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:661

Kerntips:Mejicanus,   De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken

   De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten

   De drijfmestpomp is hoofdzakelijk gericht op het transporteren van stroom, dus de stroommeter (meter) moet zoveel mogelijk in het bedrijfsbewakingssysteem worden geïnstalleerd om te controleren of de stroom op enig moment aan de vereisten voldoet; In het pijpleidingsysteem, slakkenspoelingssysteem en drukfiltratiedehydratiesysteem uitgerust met hydrocyclone, bepaalde

MejicanusBij onderbreking moet de oorzaak onmiddellijk worden vastgesteld of moet de pomp voor inspectie worden uitgeschakeld. De kabel mag niet tegen de schachtwand wrijven om te voorkomen dat het bronwater de motor langs de kabelkern binnendringt nadat de kabel is versleten.

   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

Tiszaujvaros   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.

   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen,MejicanusDiepwaterpomp voor irrigatie, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.


MejicanusCentrifugale mestpompIn hoeverre



blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen

   De toevoerstroom van schroefpomp heeft niets te maken met de toevoerdruk. De leveringsdruk is alleen gerelateerd aan het stadium van de schroefpomp, terwijl de stroom en snelheid een strikt positieve proportionele relatie hebben. Daarom wanneer het nodig is om de transportstroom te controleren, is het alleen nodig om het motortoerental aan te passen door uitgerust met frequentieomvormer of traploze snelheidsregeling door riem te realiseren.

   Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om

Eerlijke dienst   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.

   De apparatuur is geïntegreerd met de oliekoeler, met compacte indeling. De waterpomp voldoet aan de modulaire en geïntegreerde ontwerpvereisten van dieselmotoronderdelen. Het gezamenlijke oppervlak met oliekoeler keurt rubberafdichtingsmethode goed, die een goed afdichtend effect heeft. De dompelmestpomp is een soort vast-vloeibaar mengmedium met behulp van centrifugale kracht

   Dat heet cavitatie fenomeen.


MejicanusCentrifugale mestpompIn hoeverre



   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

Uitstekende serviceOp een manier zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.

beste arbeidsomstandigheden. Het heeft een lange levensduur en een hoge verrichtingsefficiëntie, en kan aan vele soorten ruwe vervoersvoorwaarden voldoen.

   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.

Mejicanus   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht,MejicanusAh mestpomp, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie,MejicanusZelfaanzuigende mestpomp groothandel, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.

   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.

   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Ambanja.adviserennieuws
Ambanja.Laatste nieuws